Najnovšie recenzie zo sekcie Spacáky
- Zatiaľ som v ňom spal iba raz. Pri mojej výške 183cm je spacák dostatočne dlhý a hlavne hore dostatočne široký.
Vyhovuje velmi
- Spratnosť a malá váha.
Príjemný materiál, teplý. Objemovo väčši, hodí sa skôr na prevoz autom.
- príjemný na dotyk, priestranný
Spacák zatiaľ odskúšaný pri 14 C vonku, je výborný,
uvidíme pri nižších teplotách. Je ľahký, dobre zbaliteľný do obalu, aj do batoha.
Až keď vyskúšam ale starý bol dobtý
- Pre malého na letné tábory perfektny
- ľahký a skladný spací vak
- Super lahky 490g, zbalim sa do maleho vrecka, vyborne hreje
- rozepinani na deku
- skutecna hmotnost 822g / ofic. 550g
- obtizne baleni
Srovnavam s klasikou Pinguin Micra, ktery pouzivam uz nekolik let, chtel jsem druhy spacak lehci, mensi a dekovy, pro spani na chatach, u more, apod.
Podle oficialnich parametru je Pinguin Lite Blanket idealni reseni, bohuzel ve skutecnosti k nim ma hodne daleko.
Udavana hmotnost 550g je nesmysl, ve skutecnosti vazi 822g vcetne obalu (obal 70g). Vyrabi se jen jedna velikost, takze jde bud o chybu nebo umyslny podvod znacky Pinguin. Musim rici ze me to mrzi, protoze jsem o Pinguin mel lepsi mineni.
Vahovy rozdil proti Pinguin Micra, ktery ma realne 1055g vcetne obalu 80g (ofic. 950g) je zanedbatelny.
Sbalitelnost Pinguin Lite blanket na mene nez 2,5 litru je bohuzel take svindl. Toho objemu je docileno predevsim velmi malym kompresnim vakem, do ktereho je temer nemozne spacak narvat. Skutecny objem spacaku je pouze o nejakych 10% mensi nez Pinguin Micra. Nastesti mohu pouzit vak od spacaku Micra, ktery je mnohem vhodnejsi.
Nejradeji bych ho vratil, ale bohuzel v kategorii ultralight letni dekovy spacak jsem nic lepsiho nenasel.
Otestované na splave, spokojnosť.
Dostatočne teplý. Komfortný aj pri teplote 10 stupňov
- Nízka hmotnosť
- kvalita a dizajn
- výhodná cena
spacák som zatiaľ neodskúšal, ale, čo viem s určitosťou povedať, je že výrobca pri váhe 1400g klame, nakoľko spacák aj s obalom váži 1700g, a bez obalu 1575g.. rozdiel 300g, čo na dlhšom treku určite "oceníte"
rýchle doručenie, test sa uskutoční neskôr
- teplý
- príjemný materiál
- ťažký, ale pri presunoch autom to nevadí
- trčia z nich nitky kade tade, funkčnosť to ale neovplyvňuje
Kvalitný zips, ľahká manipulácia.
Aj s obalom váži 892g.
- kvalita
- Tepelna izolacia
- Velkost
- Ziadna
Pecka spacak. Mam 180cm a 90kg a vpohode som sa donho zmestil aj otacat sa v nom da a paradne hreje. Spal som v nom v 0'C len v tricku mikine funkcnych nohaviciach a kotnikovych ponozkach a nebola mi vobec zima ;)
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »