Najnovšie recenzie zo sekcie Spacáky
- Teply a velmi pohodlny.
Teplý, prepracovaný, pekné ženské farby. Jediná malá nevýhoda je váha: 1,9 kg, ale stojí za to byť v teple. Keby mal spacák vyššiu komfortnú teplotu nosila by som svetre alebo deku pre istotu naviac ato by vyrovnalo váhu v ruksaku.
Spacák má vnútorné vrecko. Zips sa ľahko používa. Na túry chodím málo. Už sa teším na testovaci túru.
Produkt splna parametre, ktore uvadza cize spokojnost maximalna
Ľahký. zaberá málo miesta.
Veľmi sa páči. Ešte som ho netestoval v teréne iba doma,ale vyzerá perfektne.
- Veľmi dobrý spacák som snim spokojný. Tento výrobok vrelo odporúčam všetkým rybárom
- Good neck baffle
- strong stuff sack
- packs nicely.
- It is a little on the large side for a smaller person (65kg)
This looks to be a really well made and well designed synthetic sleeping bag at a reasonable weight for the season rating. It has a super secure neck baffle thanks to the additional velcro closure which not all sleeping bags have and is a nice touch.
I am not sure what I'd ever use the front pocket for but it's there so maybe I'll find a use at some point in the future. It has a great, strong stuff sack.
It is a little on the large side for a smaller person (65kg) which does make zipping it up easier but not sure if it would make it colder in low temperatures.
Praktický a designovo pekný
- Perfektne drží teplo. Ani v -8 C mi v tom nebolo zima.
- Rozmerovo pohodlne stačí pre dospelého chlapa
- Väčšia váha a väčší prepravný rozmer.
Keď hľadáte spacák do zimy,a nevadí vám väčší hmotnosť a väčší rozmer,tak to je pre vás. Perfektne drží teplo. Vyskúšané v -8C. A nebol treba žiadne teplé oblečenie do toho. Len tričko a spodky .
- spĺňa komfortnú teplotu
- príjemný na dotyk aj na holej pokožke
- nutnosť kvalitnej karimatky, ináč je v ňom zospodu zima
- zips sa občas zasekne
Dobrý spacák, napriek drobným nedostatkom ho odporúčam. Testoval som ho v stane, na snehu, na karimatke Klymit insulated, pri teplote -4°C. Spal som v ňom vyzlečený.
- Teplý, hrubá výplň
- Veľký na zbalenie, mohol byť širší,
- Parádny spacák
- Presne taký aký som čakal podľa popisu produktu.
- Veľkosť ,váha.
- Ľahký, úsporne zbalený, moskytiera
Spacák spĺňa opísané vlastnosti pre letné noci, má moskytieru, je tenší, zložený zaberá málo miesta.
Trimm Scout
Pridané: 11. januára 2022
(naposledy upravené 11. januára 2022)
Zakúpený v 4camping.sk
- Vyššia cena znamená aj super kvalitu a pohodlie.
- Upravila by som v parametroch rozmery zbaleného spacáka na 39x25x24. Váha cca 1,6kg zodpovedá veľkosti a komfortu.
Spacák prekvapil dokonalou prepracovanosťou, kvalitou vrchného aj výplňového materiálu, dostatočným miestom na nohy +vnútorné vrecko, moskytiera, bude vyskúšaný aj na safari, kde vedia nočné teploty prekvapiť.
Tento spacak mi bol odporúčaný viacerými turistami a trampmi. Ešte som ho nevyskusal v prírode. Spracovanie super, vyzerá veľmi použiteľné. Už sa teším na jar na test v prírode.
- Super rýchlosť dodania
Super perovy kvalitny spacak
Trošku menej hrejivý ako sa uvádza v popise.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »