Najnovšie recenzie zo sekcie Spacáky
- ľahký
- relatívny komfort pri 4°C
- perie - treba chrániť pred navlhnutím
Kupoval som ho kvôli bikepackingu (viacdňovým cyklovýletom). Ráno bolo 4.3°C a v spacáku a bivakovacom vreci mi bolo tak na hrane - nebola zima, ale ani teplo.
Spacák je veľmi spratný, dá sa dobre stlačiť a je ľahký. Keďže je perový, tak ho treba chrániť pred navlhnutím, ja to robím tak, že spávam v bivakovacom vreci. Skladovať dlhodobo doma ho treba mimo kompresného obalu - v balení som dostal také väčšie vrece na skladovanie.
Teply,pohodlny,dostatocne dlhy na vysku 202cm.
- Naozaj teply spacak
- Pekny design
- Vrecko na mobil
- Vnutorny zips
- Prilis velky objem, odhadom 20-25l
Spacak vyskusany na horach pri 7°C. Pocas noci bolo potrebne rozopnut spacak a schladit sa, pretoze je v nom naozaj teplo :) Dokonca aj mojej zimomravej polovicke bolo v nom super. Jedina nevyhoda je velky objem spacaku, ktory je problem spratat aj do vacsieho batohu.
- odporúčam na výšku 180cm
- farba ,kvalita materialu
Spĺňa moje poziadavky.
- pohodlie
- robustný zips
- je v ňom dosť teplo
- väčšie rozmery a hmotnosť
- chýbajú popruhy na uľahčenie zabalenia
dobry, ale nie je do velké zimy
Perfektný - ako poriadna zimná bunda. Výborný spacák, hreje neskutočne, každopádne trochu veľa vlhkosti do seba vpíja. Spacák má môj muž, ja mám iný, menej hrejivý, ale môj spacák bol po noci pod holým nebom úplne suchý a tento mužov bol zas absolútne zarosený. Ale inak - závidela som mu ten komfort
- ľahký, pohodlný, splnil moje očakávania
Maximálna spokojnosť
Výhodná ponuka a kvalita
- materiál je príjemný a kvalitný
- relatívne nízka hmotnosť dekového spacáku
- vynikajúca kompatibilita s vložkou do spacáku od rovnakého výrobcu
- lahky
- teply
- kvalitny
Maximálna spokojnosť
- výborný spací vak. Zatiaľ sme skúšali iba pri teplote do 15 stupňov. Použitý iba ako deka, zatiaľ. Pevne verím, že v ňom bude teplo ja pri nižších teplotách
- výborný detský spací vak. Zatiaľ sme skúšali iba pri teplote do 15 stupňov. Použitý iba ako deka zatiaľ. Pevne verím, že v ňom bude teplo ja pri nižších teplotách
Spací vak za výhodnú cenu, účel splnil
Tradicna kvalita tohoto vyrobcu za primeranu cenu
- Za tu cenu paradny spacak
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »