Najnovšie recenzie zo sekcie Spacáky
- Bol som s nim vonku dvakrat a zima mi nebola ajnked bolo cca -5 stupnov
- Nemam
Je tonpaperovy spacak, skladny, vhodny na zimne prespavacky. Asi nie pri teplotach pod -10. Ale jansom ho na tento ucel nekupoval a som spokojny
- Veľmi hrejivý
- skladný
- obsahuje tašku na skladovanie
- obsahuje špeciálne puzdro na prenos
Veľmi dobrý produkt. Určite poslúži v zimných mesiacoch
- Výhodná cena.
Ešte nevyskúšaný, ale na potulky určite postačí. Kupovaný pre nízku váhu a na nenáročné využívanie.
super spacák
- naozaj teply a skladny spacak
zips sa niekedy "typicky" zasekava o textil, stale to nemaju uplne doriesene
- Spľňa moje požiadavky
- Super materiál a vlastnosti spacáku
- Ľahké balenie
Trošku objemný, čo je ale u tohoto typu spacáku s týmito parametrami úplne normálne. Na letnú turistiku, bivakovanie, určite odporúčam niečo tenšie :)
Spacák vyskúšaný, pri teplotách do 0°C mi stačilo len termoprádlo. Pri nižších by som si asi dal ešte niečo. Inak je priestranný a pohodlný.
- Odskúšané v chladnom počasí, na rybačku paráda.
- Vyskusany asi 10krat, v tejto cene asi top
Trochu problem zo zipsami, ale da sa to. Najvacsia nevyhoda, ze sa neda vybrat vnutorna vypln a vyprat samostatne... iba cely spacak, ale to by uz bola ina cenova kategoria.
- nízka hmotnosť, spacák je malý a preto nezaberie veľa miesta.
- Je to veľký super spacák (asi si musím kúpiť aj posteľ.)
príjemný
Pred tromi rokmi som kúpil dva pre mňa a priateľku teraz prišla rada pre mojich blízkych z rodiny. Keďže som bol s nimi nadmieru spokojný iná voľba ma ani nenapadlo. Za tu cenu nemá konkurenciu. Super spacak môžem vrelo doporučiť.
cenovo dostupné za výborné vlastnosti
- Spaci Vak Husky Emotion je určený do nízkych teplôt a nebolo možné odskúšať jeho vlastnosti v zime, keďže som ho objednávala v novembri.
- Krásne prevedenie spacieho vaku.
- Tvar ,,mumie" výborne udržiava teplo.
- Dostatok miesta v spacom vaku
Trocha vyššia váha a veľkosť, ale s tým musí nakupujúci počítať na začiatku.
- Skvelá kombinácia s lehátkom R2
- teplý, ľahký, dobré upevnenie na lehátko
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »