Najnovšie recenzie zo sekcie Spacáky
- Spacák má peknú farbu, takú ako na fotografii.
Na webovej stránke je uvedená o dosť nižšia hmotnosť, ako má spacák v skutočnosti. Namiesto uvádzaných 550 g váži aj s obalom 827 g.
- ešte sme neskúšali v chladnejšom počasí dúfam, že bude ok.
Trošku nepremyslené kompresné popruhy... ak sa zatiahnu tak sa otvorí otvor , ktorý je stiahnutý iba šnúrkou so zdrhovadlom. Mali by byť okolo celého obalu.
- výborná cena
Je to kvalitný tovar, splnil moje očakávanie.
ok
- rozumná cena
- dobre sa spalo
- praktický obal
Na mierne noci (odhadom by som súhlasil s inzerovanými 15°C) v pohode spacák. Nemám síce moc s čím porovnať ale vyspal som sa a zima mi nebola, prespal som aj 12°C ale už bolo cítiť chlad.
Chválim že späť do praktického prenosného obalu sa dá zabaliť v pohode, nie ako niektoré výrobky čo keď človek vybalí tak sa dosť natrápi aby to napchal späť.
Veľký, lahky
- Dobra cana
- Dobra dostupnost
- Prijatelne farebne vyhotovenie
- Nizsia kvalita spracovania (sitie okolo zipsov a podhlavnika)
- Kvalita spacakov Outwell isla vyrazne dole
- Hrubka steny spacaku je tak tenka, ze cez nu prenika svetlo
Spacak ma delkarovane iste parametre konfortnej /extremnej teploty. Podla mna su to len vymyslene cisla, pretoze od firmy Outwell mam uz niekolko spacakov, ktore maju deklarovane ine parametre avsak pri zrovnani su uplne rovnake!!!
- pohodlný
- Pomer cena/kvalita bezkonkurenčný spacák až do -11⁰C. Teraz v akcii bohovskej ,polovičná cena!...objednal som 3ks :))
- Aj pre veľkých chlapov,dostatočná šírka aj dĺžka spacáku.Dá sa v ňom bezproblémovo otáčať pri spaní.
ODPORÚČAM !!!
Super produkt
- Spacák je ako perinka a je teplý aj počas jarnej, chladnej noci po daždi, že sa v nom da spať iba v tričku.
VÝBORNÝ. Je to postielka, nie spacak.Je to produkt londýnskej firmy. Žiadna china. Doporučujem.
- Malé rozmery
Splnil očakávanie
- Veľmi veľký v zbalenom stave, pre mňa nevhodný na pešiu turistiku.
Kvalitu hodnoriť neviem, keď som zbadal ten objem, ani som ho nerozbalil a rovno vrátil.
- Doma mi v něm bylo teplo,venku ještě nevím.
- Cena odpovídá kvalitě.
- Zips se zachycuje do látky, špatně našitá vnitřní ochrana zisu. Trochu bitva s balením.
- hreje ako piecka
zatial ziadna
Spacák má jednu chybu. Golier vo vnútri spacáka je pomerne nízko od otvoru. Na to, aby som si ho zatiahla, som sa musela zosunúť hlbšie do spacáku s pokrčenými nohami. Tým pádom mi ani otvor na hlavu nepasoval a kapucňa ďaleko prečnievala. Tým, že je spacák dekový, pri nižších teplotách je nevyhnutné zatiahnuť golier. Je to škoda, že ináč príjemný spacák, pomerne hrubý, je takto nedomyslený. Musím ho vrátiť, pri stanovaní vo vyšších výškach by sa mi nepohodlne spalo.
Crossroad AKUTAN JR
Peter Petruška
Pridané: 24. apríla 2024
(naposledy upravené 24. apríla 2024)
Zakúpený v Sportisimo.sk
- Dobrý material
- Hmotnost
- Možnosť spojiť 2ks L a P zips do jedného spacáku/veľkej deky
- Prešitie je okolo zipsu zle ukončené
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »